Title Image

RÉSZVÉTELISÉG

Új városrész születik az Új Duna-híd környezetében – Köszönjük, hogy megosztotta véleményét!

 

Szeptember 29-én lezárult a Budapest Fejlesztési Központ kérdőíve, amely kitöltésével az érdeklődők az Új Duna-híd első, a Fehérvári úttól az Illatos út – Gubacsi úti csomópontig tartó szakaszának a terveit véleményezhették.

 

A kitöltők a beruházáshoz kapcsolódó általános kérdésekkel kapcsolatban mondhatták el véleményüket, és javaslatokat tehettek a fejlesztés alábbi szakaszaihoz:

 

  • a budai oldali fejlesztések,
  • a Csepel-szigetet érintő fejlesztések,
  • és a pesti oldalon az Illatos út – Gubacsi úti csomópontig tartó fejlesztések.

 

Összesen 5459-en vettek részt a felmérésben, akik több ezer javaslattal járultak hozzá a tervezési folyamathoz. A következő lépésben megkezdődik a beérkezett vélemények és javaslatok feldolgozása és beépítése a tervezési folyamatba. Az észrevételek figyelembevételével indul el az Új Duna-híd első szakaszának végleges engedélyezési terveinek kidolgozása.

 

Fontosnak tartjuk, hogy amellett, hogy a kérdőív eredményei mindenki számára elérhetőek a kozossegitervezes.hu oldalon, a beérkezett javaslatokról külön is tájékoztassuk a közvéleményt. Az adatok feldolgozását követően az érdeklődök ezen a honlapon tudhatnak meg többet az eredményekről.

 

Köszönjük, hogy javaslataival Ön is hozzájárult Budapest egyik legizgalmasabb városfejlesztési területének átalakulásához!